CERAMIDES F

12500 Lekë

  • Përqendrimi i phytoceramides dhe vitamines F Forte për flokë shume të dëmtuar, me fibra të ashpra dhe poroze. Perdoret edhe ne lekure.
  • Rivendos komponentët e lipideve të flokëve. Ajo krijon një shtresë rreth kutikules për ta mbrojtur atë nga agresoret e jashtem kimik, mekanik dhe klimaterike. Rritje e strukturës, elasticitetit dhe rezistencës.
  • Përqendrimi i CERAMIDES F mund të përdoret gjithashtu në lëkurën e fytyrës dhe / ose duart për ushqim, butësi dhe mbrojtje shtesë. Ideale për lëkurat dhe lëkurat shumë të thata te cilat kane mungese te yndyrnave.

Perdorimi: Përzieni me serumin Rebuilding dhe / ose me ceramide F, në varësi të diagnozës së personalizuar. Aplikoni në flokë të thatë dhe kaloni piastren infrared. Lëreni në floke për 10 minuta e me pas shpelajeni.Ky trajtim mund te kryehet vetem ne sallone te profesionalizuara.

Perberesit: Phytoceramides – lipide që mbushin hapësirat boshe në kutikulen  e jashtme të flokëve. Në sajë të procesit të solubilizimit, i cili i bën ceramidet te njetrajtshme, depërton në barrierën e lipideve dhe rigjenerojnë atë, duke i rikthyer flokut hidratimin.

Vitamin F ForteNdihmon në ruajtjen e barrierës së lipideve që jane restauruar. Vitamina F Forte konsiston në acide yndyrore esenciale që rrjedhin nga Safflower Oil, e cila përmban deri në 70% -80% të Acidit Linoleik, i cili është thelbësor për integritetin e pjesës lipide të flokëve. Ajo gjithashtu përmban Tocoherol, një antioksidant lipid që ndihmon ruajtjen e matricës ekstracelulare.

CERAMIDES F

12500 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro