COPYRIGHT REPAIR BOOSTER

1200 Lekë

Riparon, parandalon demtimin dhe ruan nga nxehtesia

Depërton brenda fibrave të flokëve për të ndihmuar në forcimin e proteinave nga brenda – jashte. Booster përmban 10 herë më shumë keratin se sa përdorimi i shampos dhe kondicionerit. Flokët jane në mënyrë te ndjeshme më të fortë pas një përdorimi te vetem. Çdo aplikim përmban 7 ditë Keratin të humbur, gjate proceseve kimike apo perdorimit te stiluesve me nxehtesi

Forcon proteinat e flokëve dhe mbron flokët nga dëmtimet e ardhshme. Gjithashtu parandalon dëmtimin nga  nxehtësia e stiluesve te ndryshem.

Perdorimi: 6-12 pompa booster (varet nga gjatesia dhe dendesia e flokut)  perzihen me Repair conditioner ne pellemben e dores dhe aplikohet ne gjithe gjatesine  e flokut. Lihet te veproje 3-5min dhe pastaj shpelahet

COPYRIGHT REPAIR BOOSTER

1200 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro