COPYRIGHT CLARIFY SHAMPOO 970mL

6600 Lekë

  • Ben pastrimin e thelle te flokut duke hequr te gjitha mbetjet e papastertise apo te produkteve stiluese
  • Floket jane me te paster, me te fresket dhe me te mbrojtur nga agresoret e jashtem.
  • Permban Keratin, Lipide dhe vaj Kokosi
  • Rekomandohet te perdoret ne floke qe kane krijuar “veshje” nga yndyra, produktet e stilimit apo papastertia.
  • I pershtatshem per ata qe rregulisht perdorin produkte stilimit

         970ml

 

COPYRIGHT CLARIFY SHAMPOO 970mL

6600 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro