JOYRIDE TEXTURIZING POWDER BALM

810 Lekë

• Krem stilizues me përmbajtje pudre, që përthan yndyrën dhe mbron nga elektrizimi
• Mbjatje e lehtë, ideale për ri-stilim ditën e dytë.
• Përdoret në flokë të lagur dhe të thatë
• Mbron nga nxehtësia dhe është i përshtatshëm si një produkt “cocktail”

JOYRIDE TEXTURIZING POWDER BALM

810 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro