Tangle Teezer është një markë furçash flokësh që është krijuar për të zbërthyer flokët pa shkaktuar dëmtime ose dhimbje. Forma e saj unike dhe teknologjia e qimeve i zgjidh butësisht dhe lehtësisht flokët, edhe për ata me flokë të trashë, kaçurrelë ose të gjatë.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro