BABY FABRIC SOFTENER SENSITIVE SKIN

1.000 L

  • Zbutësi i rrobave për bebe ATTITUDE’s Sensitive Skin
  • Eshtë një mënyrë natyrale për t’i mbajtur rrobat e të voglit tuaj aq të buta sa ai vete.
  • Jane përdorur përbërës eficientë dhe hipoallergjikë me bazë bimore dhe minerale.
  • I pasur me tërshërë qetësuese, i bën rrobat të buta dhe të lehta për t’u hekurosur.
  • Për t’u siguruar që i përshtatet lëkurës delikate të foshnjës, ne e kemi testuar atë nga dermatologu! Thuaj lamtumirë rrobave gërricëse dhe statike.
BABY FABRIC SOFTENER SENSITIVE SKIN

1.000 L