BASE PLAYER

2.700 L

  • Shton hidratim dhe barazon porozitetin me bazen proteinike Bed Head’s Base PlayerTM. Ajo është “abetarja” kryesore për të përsosur regjimin e produkteve tuaaj.
  • Mbron flokët nga dëmtimi i nxehtësisë, siguron shkëlqim dhe hidratim për flokë të butë dhe të shëndetshëm! Me Base PlayerTM, flokët çkoklaviten lehtësisht duke krijuar mbrojtje nga dëmtimet e ardhshme.
  • Formuluar me polimere që formojnë film dhe një pengesë mbrojtëse për ta bërë sipërfaqen e flokëve më elastike ndaj dëmtimit të nxehtësisë. Glicerina është përbërësi hero hidratues që i bën flokët gati për krijimin e stilit! Ky spray proteinik është i mbushur me keratin të hidrolizuar dhe proteina soje, të cilat forcojne nga brenda dhe ofrojnë elasticitet të shtuar, si dhe vaj kokosi, i cili është i famshëm për efektet e tij hidratuese!
  • I pershtatshem per cdo lloj gjatesie dhe tipi flokesh
  • Përdoreni në flokë të sapo larë, të tharë me peshqir. Aplikojeni në mënyrë të barabartë nga rrënjët tek majat për të ndihmuar në mbylljen e kutikulave dhe përgatitjen e flokëve per stilim
  • Këshillë shtesë : Përdoreni në flokë të thatë si freskues për flokët e ditës së dytë.

  Për flokët kaçurrelë: Përdoreni si një primer për të bllokuar lagështinë, për ti mbajtur  të hidratuar dhe per për kaçurrela të përcaktuara mire dhe  që qëndrojnë gjatë.

BASE PLAYER

2.700 L