BLACK OUT POLISH

900 L

  • Aplikim me nje kalim pa konsumim te tepert te produktit
  • Pigment i dukshem edhe ne dizajnet me linja te holla
  • Aplikim i thjeshte dhe tharje e shpejte
BLACK OUT POLISH

900 L

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro