BLOW OUT

2.800 L

Krem stilues me pluhur floriri që jep një super shkëlqim, për një natë të paharrueshme me miqtë
• Lufton elektrizimin dhe mbulon më së miri dëmtimet e flokut
• Jep një super-shkëlqim të flokëve
• Rekomandohet për flokë brun deri tek nuancat e kuqe
• Duke qënë se është mjaft i lehtë në flok mund të miksohet me produkte të tjera për një look edhe më perfekt.

BLOW OUT

2.800 L