BUNSTAR ICE LADY

400 L

BUNSTAR i padukshëm revolucionarizon topuzin e çrregullt. Falë formës 3D, perdorimi është i shpejtë dhe i lehtë. Forma unike krijon një mbajtje të fortë pa tërheqje. Sipërfaqja e mat parandalon shpërbërjen e flokëve.

  • E rehatshme dhe e dashur me floket
  • Nuk terheq dhe nuk le shenja
  • Siperfaqe e lemuar, pa permbajtje metali
BUNSTAR ICE LADY

400 L