CERAMIC ION TURBO VENT PRO 45mm

2.300 L

  • Fuçi e veshur me qeramikë
  • Nxehet më shpejt dhe ruan nxehtësinë më gjatë
  • Krijon kaçurrela, valëzime ose shton volumin
  • Doreze ergonomike, e lehte ne perdorim dhe stilim i shpejte
  • Gjendje ne 2 masa te ndryshme
CERAMIC ION TURBO VENT PRO 45mm

2.300 L