COMPRESSED MASK SHEETS 20pcs.

1350 Lekë

Maska të kompresuara me fibra bambuje për trajtimet e fytyrës OWAY Beauty.

Përdorimi: Lagni maskën e ngjeshur me tonik Aplikojeni maskën në fytyrë dhe masazhojeni me rul Relaxing për të përftuar përthithjen maksimale të përbërësve aktivë. Lëreni për 10-15 minuta.

COMPRESSED MASK SHEETS 20pcs.

1350 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro