COPYRIGHT CREAMY FINISHING WAX

2.700 L

  • Qiri stilues me efekt mat i cili permban dyll blete
  • Mbron floket nga rrezet UV
  • Mban gjate dhe te jep mundesi ta ri-stilosh flokun

Perdorimi: Merr nje sasi te vogel ne pellemben e dores dhe punoje pak perpara se ta aplikosh ne floke te thate

55g

COPYRIGHT CREAMY FINISHING WAX

2.700 L