COPYRIGHT MOISTURE SHAMPOO

2.700 L

Zbut, hidraton dhe kontrollon elektrizimin

  • Flokët janë 40% më të hidratuar dhe 54% më të butë
  • Zbut flokët e thatë dhe i ben me të menaxhueshem dhe më të kontrollueshëm nga elektrizimi, duke i mbrojtur nga agresorët e jashtëm
  • I mbushur me Colour Care Complex™;një përzierje eksperte e Keratinës, Lipideve dhe Vajit të Kokosit, flokët duken të ushqyer dhe lihen ndjeshëm më të hidratuar dhe të butë.
  • Ideal per floke te thate, te pabindur dhe te demtuar. I pershtatshem per te gjitha tipet e flokeve, edhe per te lyer

300ml

COPYRIGHT MOISTURE SHAMPOO

2.700 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro