COPYRIGHT REPAIR CONDITIONER

2700 Lekë

Riparon, parandalon demtimin dhe ruan nga nxehtesia

  • Forcon proteinat e flokëve dhe mbron nga dëmtimet
  • Riparon 96% fibrat e flokut nga brenda dhe forcon komponentet e saj
  • Flokët janë 86% më të menaxhueshëm dhe më të lehtë për tu stiluar
  • Flokët kane pamje më të shëndetshme dhe ndihen 42% më të butë
  • Mbron flokët nga agresorët e jashtëm
  • Një përzierje unike e vajit organik te kokosit , keratin dhe lipideve natyrale. Ideal per floke te demtuar nga proceset kimike ,por jo vetem.
COPYRIGHT REPAIR CONDITIONER

2700 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro