COPYRIGHT SPLIT END REPAIR CREAM

2.700 L

Krem riparues per majat dyshe

  • Permban aminoacide, glicerine dhe keratine
  • Krem ushqyes qe vesh fijen e flokut për të mbuluar efektin e majave dyshe dhe e riparon ne brendesi.
  • Formuluar për te patur flokë të shëndetshëm , të butë, të hidratuar dhe pa elektrizim.
  • Ideal per floke shume te demtuar dhe te elektrizuar

Perdorimi: Aplikojeni ne gjysem gjatesie ne floke te tamponuar me peshqir dhe me pas thajeni sipas deshires

90ml

COPYRIGHT SPLIT END REPAIR CREAM

2.700 L

COPYRIGHT SPLIT END REPAIR CREAM

2.700 L

Repairs split ends with hair bonding complex

  • Infused with amino acids, keratin and our hair bonding complex
  • This nourishing cream seals hair fibres to reverse the effect of split ends and fortify hair from within
  • Our ultimate formula for healthy hair leaves the hair noticeably soft, conditioned and frizz-free.
  • All hair types, perfect for extremely damaged or frizzy hair

How to use: Apply to damp hair focusing on mid lengths to ends and dry as normal.

90ml

COPYRIGHT SPLIT END REPAIR CREAM

2.700 L

Category:
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro