COPYRIGHT VOLUME SHAMPOO

2.700 L

5x me shume volum, floku eshte me i lehte dhe mbrojtje nga nxehtesia

  • I njohur për cilësitë e tij voluminoze, ai mund të depërtojë në flokë dhe të lidhë hidratimin brenda fibrave dhe të përmirësojë fleksibilitetin, trupin dhe strukturën e flokut
  • Flokët lihen plot lëvizje, më të kontrollueshëm dhe me të gjallë, duke i mbrojtur nga agresorët e jashtëm
  • Ideal per floke te holle dhe pajete. Per cdo tip floku, edhe te lyer

300ml

COPYRIGHT VOLUME SHAMPOO

2.700 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro