Cosmetic Spatulas – 2 Pieces

650 L

Spatulat kozmetike – 2 copë

2 spatula kozmetike në 2 madhësi të ndryshme. Këto lugë sigurojnë që produktet tuaja të qëndrojnë te pastra dhe janë një alternativë e qëndrueshme ndaj opsioneve plastike. E përkryer për t’u përdorur me balsamin tuaj pastrues, maskën e fytyrës, hidratuesin, skrabin e trupit dhe kremin e trupit.

Këto lugë mund të lahen dhe të ripërdoren, kështu që nuk duhet t’i hidhni kurrë – veçanërisht nëse jeni dikush që nuk ju pëlqen të përdorni gishtat për të aplikuar produktet e perkujdesit te lëkurës!

Siguria e UpCircle: Bërë nga aliazh metali. 100% e riciklueshme dhe pa plastikë.

Cosmetic Spatulas – 2 Pieces

650 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro