Cotton Wash Bag

750 L

Cante e lashme pambuku

Vendosini gjërat tuaja të mira UpCircle në çantën e tyre te lashme prej pambuku natyral 100% Fairtrade. E përkryer për të mbajtur gjithçka në një vend, qoftë kur udhëtoni apo ruani në shtëpi.

Çanta përshtatet mirë edhe per produktet tona të trupit, si dhe të gjithë aksesorët e tjerë të banjës. Madhësia është 180 mm x 280 mm.

Kujdesi, ne i kthejmë përbërësit e mbetur natyrorë në produkte cilësore për kujdesin e lëkurës.

100% pambuk Fairtrade me peshë të rëndë.

Cotton Wash Bag

750 L

Categories: , , ,
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro