CURLING IRON SPRING 32mm

11.200 L

Masha e shpejte për të krijuar onde të lehta dhe kaçurela elegante falë kontrollit elektronik të temperaturës dhe pllakave te titanit dhe qeramikes, që prodhojnë ione negative dhe nxehtësi  infra-red

  • Me një kallim të shpejte krijon onde të lehta.
  • Per vetëm 17 sekonda arrin temperaturën e saj të punës dhe e ruan konstante gjate gjithë kohes se stilimit
  • Veshja qeramike dhe titani lëshon ione negative dhe nxehtësi infra-red, duke ruajtur në menyre perfekte formen dhe shëndetin e flokeve. Eshtë ideal edhe per flokët te demtuar.
  • Lehtë për tu përdorur sistemi i kontrollit të temperaturës LCD.
  • Projektuar për trajtime me keratin; garanton thithjen natyrale të të gjitha produkteve të rindërtimit të flokëve.
  • Fikje automatike pas 60 minutash mos përdorim.
  • Kabllo profesionale me rrotulim 360 °.
CURLING IRON SPRING 32mm

11.200 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro