CUTICLE ERASER

1.300 L

Mikro-eksfoliator kutikulash me një përzierje të pasur dhe të butë të acideve alfa-hidroksi, te cilat hidratojne në mënyrë efektive kutikulat dhe ndihmojne në parandalimin e daljes se lythave te thonjve

CUTICLE ERASER

1.300 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro