DISHWASHER POUCHES

1.200 L

  • Ajo që hidhet poshte sot është ajo që do të pimë nesër. Shumica e komunave filtrojnë ujin e ndotur para se ta pompojnë përsëri në lumenj dhe liqene nga burojnë.
  • Kjo është arsyeja pse Tabletat e lavastoviljes për larjen e enëve të ATTITUDE janë pa fosfate dhe pa shqetësime – do të thotë që ne përdorim vetëm përbërës hipoalergjikë, me bazë bimore dhe minerale, të cilët janë po aq të sigurt për familjen tuaj sa edhe për mjedisin.
DISHWASHER POUCHES

1.200 L

Categories: , , ,
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro