DOUBLE CLIP – CARD WITH 2 CLIPS

900 Lekë

  • Mbani disa seksione flokësh në 1 kapëse!
  • Kurseni kohë gjatë prerjes, stilimit, ngjyrosjes dhe kaçurrelave
  • Kapse prej çeliku/inox me cilësi të lartë për mbajtje të fortë
  • Përzierje unike e lehtë dhe shumë e qëndrueshme e karbonit dhe tekstil me fije qelqi
  • Paketa me 2 kapëse me ngjyra te ndryshme
DOUBLE CLIP – CARD WITH 2 CLIPS

900 Lekë

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro