DRESS CODE MINI

6.700 L

Mini është tharësja e flokëve tuaj të udhëtimit: të gjithë fuqinë dhe performancën që po kërkoni nga Elchim në një tharëse flokësh të vogël, të palosshme, nga e cila nuk do të hiqni dorë kurrë.

 

  • E vogël, por shumë e fuqishme
  • E palosshme
  • Dy shpejtësi
  • Tension i dyfishtë për të udhëtuar në të gjithë botën
  • Mini difuzor falas.
  • Fuqia: 1200 W.

Out of stock

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro