ECOCERAMIC THERMAL 36mm

4.300 L

  • Elegancë natyrale e kombinuar me performancë të lartë
  • Ideale për flokë të trashë që kanë nevojë për force maksimale
  • Për t’i drejtuar, shtoni volum ose zbutni kaçurrelat
  • Qimet ekskluzive Nylgard™ janë rezistente ndaj nxehtësisë deri 290˚C
  • Fuçia e veshur me qeramikë nxehet më shpejt dhe e ruan nxehtësinë më gjatë
  • Gjendje ne 3 masate ndryshme
ECOCERAMIC THERMAL 36mm

4.300 L