ELCHIM MILANO

13.500 L

Tharësja Milano është tributi ynë për kryeqytetin botëror të modës dhe dizajnit: madhësia klasike, dizajni minimal-elegant. Rezultat i një kërkimi mbi dinamikën e fryrjes së ajrit, Milano siguron më shumë nxehtësi dhe presion sesa tharëset tradicionalë dhe është mjeti ideal për të drejtuar edhe flokët më të pabindur. Doreza e hollë dhe ergonomike e bën këtë tharëse flokësh një mjet të ekuilibruar në mënyrë perfekte, shumë të vlerësuar nga stilistët e flokëve.

 

  • Tyta e ngushtë e përparmë për të rritur nxehtësinë;
  • Teknologji qeramike për të siguruar flokë të shëndetshëm
  • Buton per ajërin e ftohtë
  • Dorezë super e hollë për rehati të madhe.
  • Fuqia: 2000W

Out of stock