BODY CREAM ENERGIZING

2.400 L

  • Did you know orange leaves are known to restore skin’s luminous glow? Featuring an aroma that reminds us of orange and cardamom, ATTITUDE’s Super leaves™ Energizing Body Cream is enriched with orange leaf extract known to refresh and restore the skin.
  • EWG Verified™, hypoallergenic and dermatologically-tested, our body cream includes moringa seed extract, known for its antipollution properties.
  • Put the power of nature to work to give you a healthy and glowing skin!
BODY CREAM ENERGIZING

2.400 L

Category:

BODY CREAM ENERGIZING

2.400 L

  • A e dini se gjethet e portokallit janë të njohura për të rivendosur shkëlqimin lëkurës?Duke shfaqur një aromë që na kujton portokallin dhe kardamomën, Kremi trupor energjik është i pasuruar me ekstrakt të gjetheve të portokallit që dihet se freskojne dhe hidratojne lëkurën.
  • Hipolergjik dhe i testuar dermatologjikisht, kremi ynë i trupit përfshin ekstraktin e farës se moringes, e njohur për vetitë e saj kundër ndotjes.
  • Vendosni fuqinë e natyrës në punë për te patur një lëkurë të shëndetshme dhe me shkëlqim!
BODY CREAM ENERGIZING

2.400 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro