Espresso Martini Soy Wax Candle 35h

2.900 L

Qiri dylli soje espresso Martini

kënaquni në aromën ngrohëse të qiririt tonë të mbushur me kafe. E krijuar me kujdes për të krijuar një aromë sa elegante dhe mbështjellëse. Me aromën e pasur të kafesë dhe vaniljes.

I ripërdorur, i ripërdorur, i preferuar: Ky qiri është i mbushur me llum kafeje Arabica të cilësisë së lartë, me burim nga kafenetë artizanale.

180 ml, kohë djegieje deri në 35 orë, me dyll soje me burim të qëndrueshëm. Lëreni rreth 1 cm dyll të pa djegur në fund të kavanozit për të shmangur mbinxehjen dhe plasaritjen e xhamit.

Premtimi UpCircle

100 për qind vegan, pa egërsi dhe të punuar me dorë. I vendosur në një kavanoz qelqi për paketim plotësisht të riciklueshëm. Mirë për ju, mirë për botën.

Espresso Martini Soy Wax Candle 35h

2.900 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro