FASHIONISTA BRUNETTE CONDITIONER

630 L

Për tone më të ngrohta
• Intensifikon ngjyrën dhe I jep një shkëlqim marramendës flokut
• Përmban ekstrakte të gështenjës së egër dhe tone të ngrohta
• Përmiresojnë dukshëm ngjyrën e flokut duke zgjatur kështu lyerjen e radhës
• Aplikohet në flokë të lagur dhe mbahet 3-10 minuta dhe më pas shpëlahet me ujë të bollshëm.
• Kremi nuk e rëndon flokun, vetëm i jep shkëlqim dhe e mban të butë

FASHIONISTA BRUNETTE CONDITIONER

630 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro