FOXY CURLS EXTREME CURL MOUSSE

2.200 L

  • Një formulim i fuqishëm për përcaktimin e kaçurrelave, jo vetëm i dizajnuar, por i përdorur nga profesionistët e salloneve.
  • Kjo shkumë flokësh per kaçurrela siguron mbajtje të fortë dhe ndihmon në ruajtjen e formës dhe për përcaktimin afatgjatë të kaçurrelave
  • Gjithashtu siguron mbrojtje ndaj nxehtësisë, kontroll të elektrizimit dhe rezistencë ndaj lagështirës.
  • Formuluar me polimere Super Hold që siguron një mbajtje të fortë , me fleksibilitet dhe shkëlqim, Kompleksi mbështetës i formës që ndihmon në ruajtjen e formës dhe trupit të kaçurrelave në mënyrë që stilet të zgjasin më gjatë, edhe në lagështi të lartë, dhe Mbrojtës termik për të ndihmuar në mbrojtjenkaçurrela nga nxehtësia.
  • E shkëlqyesher për të përmirësuar përkufizimin e kaçurrelave në flokë të dredhur dhe onde
  • Tundeni mirë dhe sprucojeni në pëllëmbë.Punoni shkumën nëpër flokë të lagur.Thajeni me difosur për kaçurrela te çmendura.
FOXY CURLS EXTREME CURL MOUSSE

2.200 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro