BED HEAD FULLY LOADED CONDITIONER

1.100 L

Një balsam i ideuar për ato që e dashurojnë volumin.
• I jep flokëve volum që në rrënjë
• Përthithet lehtësisht nga fibra e flokut duke e fryrë atë dhe duke e trashur fijen, duke dhënë idenë e një floku më të dendur

BED HEAD FULLY LOADED CONDITIONER

1.100 L