Hand + Body Lotion with Bergamot Water 250ml

2.200 L

Locion për duar dhe trup me ujë Bergamot

Një locion 98% natyral për duar dhe trup me aromë agrumesh. E lë lëkurën të ndjehet e ushqyer, e hidratuar dhe me aromë të lehtë.

Locioni ynë Hand + Body është i mbushur me ujin e mbetur të frutave organike të bergamotit, një nënprodukt i industrisë së lëngjeve. I kombinuar me vajin e grejpfrutit dhe barit të limonit për të ngritur dhe gjallëruar shqisat duke mbrojtur dhe riparuar lëkurën.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Për rezultate më të mira, përdorni pas pastrimit me laresin UpCircle Hand + Body Wash me ujë kivi.

Siguria e UpCircle: 100% vegane, pa egërsi dhe të prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar. E vendosur në një shishe qelqi me pompë plastike.

Aplikojeni me bollëk në lëkurë të pastër dhe të thatë. Aplikojeni në duar gjatë gjithë ditës. Për rezultate më të mira, përdorni pas pastrimit me UpCircle Hand + Body Wash me ujë kivi.

Hand + Body Lotion with Bergamot Water 250ml

2.200 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro