Hand + Body Wash with Kiwi Water 250ml

1.900 L

UpCircle Hand + Body Wash anti-inflamatorështë bërë me ujin e mbetur të frutave të kivit, një nënprodukt i industrisë së lëngjeve. Ky pastrues me fruta i lë duart të qetësohen dhe të mbrohen, me një përzierje gjallëruese të vajrave të limonit dhe mandarinës.

I përshtatshëm për lëkurë të thatë

Siguria e UpCircle:  Ky formulim është 99% natyral, vegan dhe pa egërsi.

Hand + Body Wash with Kiwi Water 250ml

1.900 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro