HAUTE IRON SPRAY

2.100 L

Për mbrojtje ndaj nxehtësisë dhe shkëlqim
I reziston nxehtësisë deri në 230°C dhe parandalon dëmtimin. Shton shkëlqim dhe butësi. Përmirëson fortësinë e flokut. Ndihmon në mbylljen e kutikulave të flokut

HAUTE IRON SPRAY

2.100 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro