iSTYLE FINE HAIR

1.800 L

Furçë stilimi kompakte me formë të lakuar që përshtatet me formen e kokës. E përkryer për meshkuj dhe stilimin e flokëve të shkurtër me qime të përshtatura për çdo lloj floku

  • Me qime të dyfishta ultra të butë Memory-Flex™
  • E pershtatshme per ckoklavitjen e flokëve të imët, të trajtuar kimikisht ose të brishtë
  • Gjithashtu rekomandohet edhe per extensions (floke shtese)
iSTYLE FINE HAIR

1.800 L