iSTYLE THICK HAIR

1.800 L

Furçë stilimi kompakte me formë të lakuar që përshtatet me formen e kokës E përkryer për meshkuj dhe stilimin e flokëve të shkurtër me qime të përshtatura për çdo lloj floku

  • Me qime të dyfishta ultra të butë Memory-Flex™
  • E pershtatshme per ckoklavitjen e flokëve të trashe
  • Ne secilen nga majat ka topa të butë te cilat jane xhentile me skalpin dhe floket
iSTYLE THICK HAIR

1.800 L