LED LAMP

39.000 L

CND ka zbuluar gjeneraten e së ardhshmes me dritat e saj LED!

·Than të 5 gishtat (ose këmbët) në gjysmën e kohës

·Teknologjia 3C e CND zvogelon dritën, energjinë dhe kohën ne aplikim dhe jetegjatesi ne konsumimin e tyre

·Përdor pasqyra optike për të synuar ekspozimin e te gjithe gishtave ne menyre te barabarte.

E krijuar për të thare plotësisht dhe në mënyrë të barabartë SHELLAC® Brand 14+ manikyr xhel dhe Plexigel

LED LAMP

39.000 L