MANIPULATOR MATTE

1.100 L

  • Një formulim i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm, jo vetëm i dizajnuar, por i përdorur nga profesionistët e salloneve.
  • Stiloni flokët me teksturë të qëndrueshme, kontroll dhe definicion me dyllin e flokëve me mbajtje të fortë .
  • Formuluar me dyllë blete që krijon teksturë midis fibrave të flokëve dhe strukturës rreth fibrave, pa shtuar shkëlqim artificial, Polimerë Stilues që formojnë një shtresë të hollë dhe të fortë në flokë për t’ju ndihmuar të formoni stilin tuaj membajtje afatgjate, definicion dhe kontroll që nuk lëkundet, Aroma e frutave tropikale.
  • I pershtatshem per floke me gjatesi mesatare dhe te shkurter
  • Punoni një sasi të vogël në flokë të thatë, më pas krijoni stil dhe detaje me gishta.
MANIPULATOR MATTE

1.100 L