MATTE SEPARATION WORKABLE WAX

2.000 L

• Qiri me mbajtje të fortë dhe perfundim mat
• Ofron stilim me cilësi
• Lufton lagështirën

MATTE SEPARATION WORKABLE WAX

2.000 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro