MEN SCALP SHAMPOO & BODY WASH

1.500 L

  • Did you know black willow bark – more specifically its component called salicylic acid, is known for its antioxidant properties, besides contributing to remove loose dandruffs?
  • With an aroma that reminds us of rugged musk, lemon zest and pear, ATTITUDE’s Super leaves™ 2-in-1 Scalp Care combines black willow and aspen extract to help soothe the scalp and promote healthy hair. Besides being a shampoo, our 2-in-1 Scalp Care is also a shower gel.
  • WG Verified™, hypoallergenic and dermatologically-tested, our 2-in-1 Sport includes moringa seed extract, known for its antipollution properties.

MEN SCALP SHAMPOO & BODY WASH

1.500 L

Category:

MEN SCALP SHAMPOO & BODY WASH

1.500 L

  • I pasur me ekstrakte te shelgut te zi, qe permban acid salicilik i njohur për vetitë e tij antioksiduese dhe antiseptike, kontribon në heqjen e zbokthit
  • Me një aromë që na kujton myshkun, lëkurën e limonit dhe dardhën , kombinon shelgun e zi dhe ekstraktin e aspenit për të ndihmuar në qetësimin e skalpit, 2-in-1 Scalp mund të përdoret  si shampo flokesh dhe/ose shampo trupi.
  • EWG Verified ™, hipolergjik dhe i testuar dermatologjikisht, kjo shampo përfshin ekstrakt të farës së moringës, i njohur për vetitë e tij kundër ndotjes.

MEN SCALP SHAMPOO & BODY WASH

1.500 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro