MEN SPORTS SHAMPOO & BODY WASH

1.500 L

  • Enriched with ginseng extract and antioxidant-rich grapeseed oil, ATTITUDE’s Super leaves™ 2-in-1 Sport can either be used as a shampoo and/or a shower gel
  • WG Verified™, hypoallergenic and dermatologically-tested, our 2-in-1 Sport includes moringa seed extract, known for its antipollution properties.
MEN SPORTS SHAMPOO & BODY WASH

1.500 L

Category:

MEN SPORTS SHAMPOO & BODY WASH

1.500 L

  • I pasur me ekstraktet e xhinsen (i njohur për vetitë e tij energjike dhe tonifikuese) dhe vaj i nxjerre nga farat rrushi (të pasur me antioksidantë), 2-in-1 Sport mund të përdoret si shampo flokesh dhe/ose shampo trupi.
  • EWG Verified ™, hipolergjik dhe i testuar dermatologjikisht, kjo shampo përfshin ekstrakt të farës së moringës, i njohur për vetitë e tij kundër ndotjes.
MEN SPORTS SHAMPOO & BODY WASH

1.500 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro