MULTIBAND RED-Y TO RUMBLE

800 L

Qoftë vrapimi, në palestër apo aktivitete të tjera sportive – mbajtja nën kontroll e flokëve është një sfidë e madhe. Pikërisht kjo është arsyeja pse Invisibobble® MULTIBAND është anëtari i ri revolucionar i familjes. E disponueshme në dy ngjyrat klasike – E Zezë dhe Vishnje – MULTIBAND bën përshtypje me funksionin e tij praktik 2-në-1. Së pari, mund të vendoset si një rreth flokësh klasik, për të mbajtur në mënyrë efektive flokët larg  nga fytyra juaj. Për më tepër, ju mund t’i lidhni flokët me invisibobble® të saj të integruar. Kështu që tani e tutje nuk ka nevojë për asnjë lidhje shtesë flokësh. Forma spirale e invisibobble® siguron një mbajtje të sigurt dhe të fortë, pa lënë shenja pas, dhe sipërfaqja e lëmuar e bën veçanërisht të lehtë shkëputjen nga flokët. Tani e tutje, ju mund të vendosni një rreth koke dhe te kapni floket bisht duke përdorur vetëm një mjet të thjeshtë. Shiritat e hollë  te silikonit në pjesën e brendshme të rrethit të flokëve gjithashtu ofrojnë një efekt anti-rreshqites dhe një mbajtje të sigurt.

MULTIBAND RED-Y TO RUMBLE

800 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro