NANOTHERMIC PADDLE LARGE

2.500 L

  • Furce me qimet jonike
  • Ne secilen nga majat ka topa të butë te cilat ruajnë lëkurën e kokës nga gervishtjet
  • Jastëk i butë i rehatshëm per nje krehje te perkryer
  • Për ckoklavitje dhe stilim
  • Anti-statike
NANOTHERMIC PADDLE LARGE

2.500 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro