NATURAL DEODORANT AVOCADO OIL

1.500 L

  • Deodorant natyral me paketim te riciklueshem pa pranine e plastikes, meqenëse kujdesi për planetin dhe trupin tuaj duhet të jetë një gjë e përditshme.
  • Pa alumin,permban rrenje Arrow dhe  niseshte misri, qe  ndihmojne te thithin lagështine  dhe te eleminojnë aromat e pakëndshme në mënyrë natyrale, pa mbyllur sistemin e djersës që rregullon temperaturën natyrale të trupit.
  • Deodoranti është i pasuruar me ekstrakt të gjetheve të limonit i njohur për vetitë e tij pastruese.

Out of stock

NATURAL DEODORANT AVOCADO OIL

1.500 L

  • Natural deodorant with recyclable packaging without the presence of plastic, as taking care of the planet and your body should be a daily thing.
  • Aluminum-free, contains Arrow root and cornstarch, which help absorb moisture and eliminate unpleasant odors naturally, without shutting down the sweat system that regulates the body’s natural temperature.
  • The deodorant is enriched with lemon leaf extract known for its cleansing properties.

Out of stock

Category:
Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro