NATURES TOUCH STYLER

23.200 L

Çdo lloj floku ka një strukturë të ndryshme dhe për të ruajtur shëndetin dhe integritetin, një temperaturë specifike është një domosdoshmëri e vërtetë për të drejtuar ose për të bërë kaçurrela flokët në një kalim të vetëm. Me 11 nivelet e temperatures, nga 95°C në 235°C (203°F – 455°F), Natures Touch mbulon çdo nevojë të mundshme, duke garantuar trajtimin e duhur për çdo lloj floku.  Në këtë mënyrë nuk keni nevojë të kaloni stiluesin shumë herë dhe keshtu shmangni stresin e kutikulave te flokëve.

  • 11 nivele e nxehtesise
  • Pllaka qeramike dhe titani te levizshme
  • Dizajn ergonomik i cili jep komoditet ne perdorimin e perditshem
  • Rezultate profesionale në një kalim
elchim natures touch flat iron products
NATURES TOUCH STYLER

23.200 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro