OFFLY FAST 222mL

1.200 L

Heq ne menyre te sigurt dhe pa e thare thoin apo lekuren fale perberjes se tij me vaj Macadamia dhe Vitamine E.

Mund te perdoret per Vinylux manikyr, Shellac manikyr xhel dhe per cdo lloj tjeter.

OFFLY FAST 222mL

1.200 L