OFFLY FAST 946mL

Heq ne menyre te sigurt dhe pa e thare thoin apo lekuren fale perberjes se tij me vaj Macadamia dhe Vitamine E.

Mund te perdoret per Vinylux manikyr, Shellac manikyr xhel dhe per cdo lloj tjeter.

Select currency
ALL Albanian lek
EUR Euro