ON THE REBOUND

1.200 L

• Riformon kacurrelin e pabindur
• Jep formën e dëshiruar duke luftuar lagështirën
• Zbut flokun, hidraton dhe I jep shkëlqim
• Për një ndarje më të bukur këshillohet përdorimi i mashës

ON THE REBOUND

1.200 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro