Organic Muslin Face Cloths

1.500 L

Pëlhura Organike Muslin për fytyrën

Endje natyrale e hapur në ngjyrë të bardhë, e lehtë dhe e larë në makinë.

Produkti i përsosur për t’u përdorur për të hequr balsamin tuaj pastrues të fytyrës UpCircle. Lagni muslin tuaj me ujë të ngrohtë përpara se ta përdorni.

Madhësia: 25cm x 25cm – madhësitë mund të ndryshojnë pak.

Siguria e UpCircle : 100% Soil Association dhe GOTS (Global Organic Textile Standard) & Organike e Çertifikuar, Vegane dhe e pa demshme.

Organic Muslin Face Cloths

1.500 L

Select your currency
ALL Albanian lek
EUR Euro