PET FABRIC REFRESHER

1.400 L

  • A e dini se hundët e qenve janë të lagura për t’i ndihmuar të nuhasin më mirë? Sipërfaqja e lagur është si një ngjitës për të ndihmuar në kapjen e aromave! Edhe pse shqisa e tyre e nuhatjes është e mirë, ata jo gjithmonë e nuhasin mirë vetë!
  • Rifreskimi i pëlhurave natyrore të Mist ATTITUDE në shtratin e kafshëve shtëpiake, jastëkët, cepat e preferuar dhe lodrat e buta për të hequr aromat midis larjeve.
  • Aromë e lehtë kokosi dhe e bërë me përbërës me bazë bimore dhe minerale, nuk ka asnjë shqetësim që ata të thithin kimikate të dëmshme.
PET FABRIC REFRESHER

1.400 L